Avís legal

 

El present Avis Legal i de privacitat (en endavant: "Avis legal"), regula l'accès i us de la página web www.kaisekiteatre.com (en endavant: “la Web”), que ASSOCIACIÓ KAISEKI (en endavant:KAISEKI TEATRE), posa a disposició dels usuaris en qualitat de titular i gestora de la mateixa. Les dades de ASSOCIACIÓ KAISEKI son les següents:

 

ASSOCIACIÓ KAISEKI és una Associació Cultural Sense Ànim de Lucre constituida  el 12/06/14 amb domicili a:

 

c/ Chapí 15

08911 Rubí

Barcelona

 

NIF: G 66384223

 

KAISEKI TEATRE és una marca propietat de ASSOCIACIÓ KAISEKI

 

 

Condicions generals d’ús

 

L’usuari accedeix voluntàriament en aquesta pàgina web, això implica que la utilitzarà conforme al present avís legal i les condicions particulars de alguns serveis, la llei, la moral, la bona fe i/o les bones costums.

La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.KAISEKI TEATRE. es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal, per tant, i per una correcta utilització d’aquesta pàgina web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

 

Propietat intel·lectual e industrial

 

Aquesta pàgina web i els seus continguts: textos, imatges, logotips, marques comercials, botons, software, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectuaL.Per això, es prohibeix expressament la seva reproducció, copia, modificació, distribució o transformació sense la expressa autorització per escrit de KAISEKI TEATRE.

L’accés en aquesta pàgina web no suposa, en cap cas,adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat intel·lectual sobre els continguts que figuren en la mateixa.KAISEKI TEATRE. es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquesta pàgina web, en qualsevol moment i sense previ avís.

 

Limitació de la responsabilitat

 

La informació continguda en aquesta pàgina web pot no ser correcta, encara que KAISEKI TEATRE. hagi fet esforços per mantenir la seva exactitud i actualització. En conseqüència, KAISEKI TEATRE. no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

KAISEKI TEATRE  no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’ús d’aquesta pàgina web o dels seus continguts, no garantitzant l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

KAISEKI TEATRE. no es responsabilitza del mal us que es pugui fer d’aquesta pàgina web.

 

Política de protecció de dades de caràcter personal

 

KAISEKI TEATRE tracta les dades personals i la informació facilitada com a client i/o com a subscriptor a serveis d’informació i comunicacions d’interès o publicitat. La finalitat del tractament és la gestió contractual i comercial i, exclusiva per prestar el servei sol·licitat i realitzar la facturació del mateix, així com per enviar comunicacions, informació, missatgeria i publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà.
 
El tractament s'efectua de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 (RGPD), i la base jurídica del tractament de les dades és el contracte determinant de la relació comercial i/o el consentiment  de l'usuari en donar-se d’alta o subscriure’s als nostres serveis d’informació i comunicacions d’interès o publicitat. 

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals i els terminis de prescripció de les accions derivades d'aquesta relació comercial i, en cas dels serveis de tipus publicitari o d’informació i comunicació d’interès. Les dades no se cediran a tercers sense previ consentiment i llevat dels casos en què hi hagi una obligació legal, i no seran transferits a tercers països.

 

Consentiment de l’usuari

 

L’usuari accepta la inclusió de les dades que ha proporcionat enviant algun missatge electrònic a l’adreça info@kaisekiteatre.com en el fitxer de dades de caràcter personal descrit anteriorment.

 

Drets de l’usuari

 

L’usuari podrà exercir, respecte de les dades obtingudes, els drets de rectificació o de cancel·lació de dades i d’oposició.

Els drets als quals fa referència el paràgraf anterior podran ser exercits per l’usuari mitjançant la sol·licitud adreçada a KAISEKI TEATRE c/Chapí 15 08911 Rubí (Barcelona), o bé mitjançant un correu electrònic a l’adreça info@kaisekiteatre.com.

 

Mesures de seguretat
 

KAISEKI TEATRE. declara haver adoptat totes les mesures de seguretat necessàries i adequades de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

KAISEKI TEATRE. l’informa que aquesta pàgina web no utilitza cookies pròpies.

 
Legislació aplicable i tribunals competents.

 

Les condicions d’aquesta pàgina web i les relacions entre l’usuari i KAISEKI TEATRE. es regiran per la legislació espanyola. Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i KAISEKI TEATRE., ambdues es sotmeten als Jutges i Tribunals de Barcelona.