Roger Zanuy

Estudia interpretació a La Casona. Formació i Investigació Teatral a Barcelona amb el mestre Fernando Grifell, qui l'instrueix en la natura creadora de l'actor, i li desperta l'ambició de participar en els processos de desenvolupament de gran part dels espectacles en els que participa. Posteriorment continua la seva formació a Madrid a la prestigiosa escola CNC Cristina Rota, i entra a formar part de l'espectacle "La Katarsis del Tomatazo".

Posteriorment combina treballs d'actor a sèries de Televisió com "Ksual" i "12 Objectes Camí de Metabolé" ambdues de Cornelius Films, amb intents d'engegar espectacles propis, intents no sempre reeixits que l'animen cursar estudis de Producció Teatral, Dramatúrgia i Direcció. S'enrola a la Companyia Firewalk Theatre, amb qui co-crea i actua en tres espectacles: "Dràcula", "Robinson Crusoe. Un Viatge Interior" i "El Viatge a la Llibertat de Hucklberry Finn" espectacles amb els que gira per tot Espanya i el Regne Unit. En aquesta època també actua a "London. The Show" de CreArt Project.

Recentment ha treballat al cine a les ordres de Mar Targarona a "Secuestro", de Santiago Zannou al curtmetratge "Bon DYE", així com a "La Marinada" de Joan Marc Zapata pel que ha estat nominat a Millor Actor en diversos festivals de cinema de tot Espanya i l'hem pogut veure al telefilm documental "Jo. Ramon Llull" de TV3 i a la serie d'aquesta mateixa cadena "Nit i Dia". També ha col·laborat al programa de radio "3,1416 La Nit que No s'Acaba" de la cadena SER CAT i "Fem L'Agost" de Onda Cero.

3,1416 La Nit que No S'Acaba
london5
jo llull 2
london3_edited
london8
Captura6